photo-5

1
CINE SUNTEM NOI?
Avem o experiență de peste 15 ani și o multitudine de certificări ale cunoștiintelor noastre. Ne-am deschis porțile în anul 2005, prin efectele deciziei Baroului Bucuresti nr. 2225/20.07.2005 și ne-am dezvoltat constant, menținând activitatea la cele mai înalte standarde de profesionalism. Scopul nostru este să câștigăm.

Oferim soluții inovatoare, documentate și aplicate pentru fiecare caz. Abordarea strategică, experiența de peste 15 ani atât în consultanță cât și în instanță precum și cunoștiințele vaste din întreg domeniul dreptului ne permit să găsim cele mai bune soluții. În baza acestora putem crea pentru dvs cea mai bună apărare și cea mai avantajoasă strategie în cele mai complexe cazuri.

Echipa noastră este coordonată de Avocat Tănăsică Oana, avocat litigant de peste 15 ani, doctor în dreptul comercial internațional, practician în insolvență, cu multiple specializări în dreptul afacerilor, dreptul civil și comercial, recuperări creanțe, insolvență și concordat, drept fiscal și contencios administrativ, societăți comerciale, proprietate, dreptul penal al afacerilor și administrației publice, dreptul muncii.
Alături de echipa noastră colaborează si contabili si evaluatori, precum și experți din diverse domenii asociate ( topografie, construcții, auto, samd).

2
SERVICIILE NOASTRE
Luptăm să îți protejăm drepturile și interesele tale în justiție

În relațiile contractuale oferim atât servicii de consultanță sau asistență juridică și reprezentare în dosarele aflate pe rolul instanțelor, precum și pachete complexe de servicii juridice, care includ strategii de ansamblu asupra litigiilor, consultanță, redactare acte și contracte, negociere,  asistență și reprezentare în fața instanțelor judecătorești si arbitrale, naționale și internaționale,  în fața Curții Europene a Drepturilor Omului, precum și în fața diverselor instituții ale statului, executori
judecătorești, notari publici și alte persoane. Aria teritorială principală de activitate cuprinde Municipiul București și județele Ilfov, Prahova și Buzău dar putem participa și în dosare aflate în alte județe.

3
ASIGURĂM CONFIDENȚIALITATE ȘI DEONTOLOGIE PROFESIONALĂ
În toate demersurile juridice și în tot ceea ce întreprindem în baza contractului de asistență juridică garantăm și oferim confidențialitate, asigurând un sistem eficient de protecție a datelor și informațiilor oferite.

Insolvență →
Dreptul societăților comerciale →
Recuperări creanțe →
Drept fiscal si administrativ →
Dreptul muncii →
Drept civil si de familie →
Drept penal →

“.”

Ne califică experiența profesională, litigiile câștigate și gradul de mulțumire al clienților nostri. Suntem o echipă unită, cu valori comune și cu standarde de calitate stricte, pe care o caraterizează competența, viziunea, inovația și dedicarea.