Avocații noștri au o vastă experiență în gestionarea și susținerea litigiilor atât civile cât și penale. Avem o practică bogată în instanțele de judecată din România, care variază de la reprezentarea în fața Judecătoriilor, Tribunalelor, Curților de Apel la reprezentarea în fața Înaltei Curți de Casație și Justiție și a Curții Constituționale, precum și în cadrul arbitrajelor naționale și internaționale. Furnizăm clienților noștri asistență juridică și reprezentare de calitate înaltă. Spețele încredințate nouă au avut un grad sporit de dificultate și au presupus documentare amplă și cercetare substanțială.
Ne ocupăm de litigii comerciale, de litigii bancare și financiare, administrative și fiscale, de proprietate intelectuală, de achiziții publice, insolvență, dreptul muncii, de dreptul familiei, succesiuni, de litigii de drept penal și contravențional, s.a.
Indiferent de calitatea procesuală pe care o aveți, fie că sunteți reclamant, intervenient în proces, intimat, inculpat, parte civilă, parte responsabilă civilmente vom colabora în vederea stabilirii unei strategii corespunzătoare pentru problema dumneavoastră juridică.
În primă fază, dacă doriți vom încerca să obținem soluționarea amiabilă a diferendului, astfel încât rezolvarea problemei dumneavoastră juridice să dureze mai puțin, să fie eficientă, să fie cât mai puțin costisitoare și să fie cât mai avantajoasă pentru dumneavoastră. În situația în care soluționarea pe cale amiabilă nu este posibilă sau nu dă rezultate, vom identifica o altă alternativă pentru rezolvarea situației dumneavoastră.
Fie că doriți să optați pentru soluționarea clasică a litigiilor, prin intermediul instanțelor judecătorești, fie că doriți să optați pentru soluționarea alternativa a litigiilor, prin intermediul arbitrajului, în cazul în care aveți această posibilitate contractuală, vă vom expune pe larg avantajele și dezavantajele acestor proceduri.
Pe parcursul soluționării litigiului dumneavoastră veți fi în permanență informat cu privire la stadiul procesului și la acțiunile înteprinse de avocații noștri. După soluționarea litigiului vă vom explica soluția pronunțată de instanță, efectele acesteia fața de speța dumneavoastră și pașii următori de urmat. Astfel, demersurile juridice efectuate pentru a obține rezultatul dorit devin mai puțin stresante și mai previzibile pentru dumneavoastră.