CONTACT

Tel: 0757.133.737
office@oanatanasica.ro

   

ARII DE PRACTICA

Contencios administrativ și fiscal →
Dreptul muncii →
Achiziții publice →

STUDII ȘI SPECIALIZĂRI

Expert achiziții publice
Conferința de Contencios adminisitrativ și fiscal
Medierea conflictelor
Practician în insolvență

Andreea-Cătălina Lăcătuș este economist și s-a alăturat echipei noastre din anul 2022 pe postul de Asistent Manager. A absolvit facultatea de Economie Teoretică și Practică, din cadrul Academiei de Studii Economice din București.

Andreea menține responsabil relația cu clienții, furnizorii și partenerii cabinetului, gestionează strict și în bune condiții agenda de lucru, actualizează și administrează permanent diverse baze de date și stabilește priorități.

Andreea Cătălina Lăcătuș este o profesionistă cu studii în domeniul economic și a devenit parte a echipei noastre ocupând poziția de Asistent Manager. Ea a absolvit Facultatea de Economie Teoretică și Practică din cadrul Academiei de Studii Economice din București, obținând astfel o bază solidă de cunoștințe în domeniul său de expertiză.

Unul dintre rolurile principale ale Andreei în cadrul echipei noastre este menținerea unei relații eficiente și profesionale cu clienții, furnizorii și partenerii cabinetului. Datorită abilităților sale de comunicare și gestionare, ea îndeplinește cu succes această sarcină, contribuind la o colaborare solidă și de încredere.

Printre responsabilitățile ei esențiale se numără gestionarea riguroasă și eficientă a agendei de lucru. Cu o atenție deosebită la detalii și o organizare exemplară, Andreea reușește să țină totul în ordine, asigurând un flux de lucru optim și o planificare bine structurată.

Un alt aspect cheie al activității sale este actualizarea și administrarea permanentă a diverselor baze de date. Această sarcină necesită atenție și precizie pentru a asigura că toate informațiile sunt precise și la zi, contribuind astfel la luarea deciziilor informate și la eficientizarea proceselor interne.

Prin dedicarea și pasiunea pentru profesia sa, Andreea aduce o contribuție valoroasă echipei noastre și ne ajută să ne menținem angajamentul de a oferi servicii de calitate superioară clienților noștri. Prin expertiza  din domeniul economic și abilitățile remarcabile de gestionare, ea este un element cheie în asigurarea succesului și creșterii companiei noastre.