CONTACT

Tel: 0723 133 737
office@oanatanasica.ro

 

ARII DE PRACTICA

Drept civil si comercial →
Insolventa →
Drept fiscal →

STUDII

Doctor în Drept – Dreptul comerțului internațional
Master în Științe penale
Master în Medierea Conflictelor
Expert achizitii Publice
Practician în insolvență
Cursuri OSIM Mărci și desene industriale

Avocat în Baroul București din anul 2003 și este coordonator al Cabinetului de avocat Tănăsică Oana din anul 2005. Are și calitatea de practician în insolvență în cadrul INSOLVA IPURL, societate de reorganizare și lichidare pe care de asemenea o conduce.

Doamna Avocat Tănăsică Oana are o experiență de peste 15 ani în materia litigiilor și arbitrajului intern și internațional, în insolvență și achiziți publice.

A susținut cu succes cauzele clienților atât la nivel național cât și în fața instanțelor și comisiilor arbitrale internaționale asigurând un grad de profesionalism ridicat tuturor serviciilor prestate atât în mod direct cât și prin intermediul echipei pe care o coordonează.

Oana Tănăsică a obținut titlu de doctor în drept la Universitatea București, susținând lucrarea sa în domeniul dreptul societar și al comerțului internațional.

În anul 2019 a câștigat premiul Lady Lawyer desemnat de Universul Juridic la categoria Cabinete de avocat din cadrul marilor orașe.

Pentru a asigura o expertiză cât mai largă asupra problemelor de drept cu care a fost investită, a absolvit mai multe specializări în domenii  diferite printre care:

  • Studii post universitare de Drept Civil și Comercial
  • Master în Științe penale
  • Master în Medierea Conflictelor
  • Expert achizitii Publice- certificat de absolvire 2009
  • Doctor în Drept – Universitatea de Drept Bucuresti
  • Cursuri privind prevenirea spălării banilor
  • Curs de proprietate intelectuală privind mărcile și desenele industriale organizat de Oficiul de stat pentru inventii si marci
  • Conferințe privind arbitrajul organizate de Camera de Comert si Industrie Bucuresti Comisia de arbitraj
  • Alte participări la conferințe de drept intern

Avocat Oana Tănăsică ofera servicii de asistență juridică atât în fața instanțelor naționale, a Curților de Apel, în fața Înaltei Curți de Casație și Justiție, Curtea Constituțională, cât și în fața instanțelor de arbitraj naționale și internaționale, precum și în fața altor instituții. A reprezentat și asistat clienți în peste 5.000 de cauze administrative, civile, comerciale sau penale cu un procent de câștig însemnat.

Totodată împreună cu echipa sa a acordat consultanță juridică în multiplele situații de drept cu care clienții persoane fizice sau societăți comerciale ori instituții publice s-au confruntat.

În insolvență are un grad de pregătire foarte ridicat fiind și practician în insolvență, membru UNPIR. A elaborat strategii complexe în proceduri de insolvență dificile pentru a minimaliza consecințele negative ale acesteia asupra clienților săi.

De asemenea a creat si implementat strategii juridice în domeniul dreptului societar, în domeniul dreptului afacerilor, asigurând cliențiilor săi întreaga sa expertiză. Gândind atât ca antreprenor cât și ca avocat a reușit consilieze în mod excepțional partenerii săi în activitatea acestora.

Fiecare caz acceptat a reprezentat un angajament față de client pe care l-am asigurat de profesionalism și de întreaga noastră capacitate de a găsi cele mai bune strategii juridice pentru ca în final clientul să fie pe deplin mulțumit de serviciile oferite.

CONTACT ME