CONTACT

Tel: 0733.924.328
andrada@oanatanasica.ro

   

ARII DE PRACTICA

Contencios administrativ și fiscal →
Dreptul muncii →
Achiziții publice →

STUDII ȘI SPECIALIZĂRI

Expert achiziții publice
Conferința de Contencios adminisitrativ și fiscal
Medierea conflictelor
Practician în insolvență

A devenit avocat începând cu anul 2004 și are o vastă și solidă pregătire profesională în drept comercial, drept civil, dreptul familiei, precum și o impecabilă ținută morală și un înalt profesionalism.

Este avocat pledant cu o vastă experiență în instanță și un consultant eficient, de calitate pentru clienți români și străini în litigiile dintre profesioniști, achiziții publice, litigii civile, procedura insolvenței, drept societar. Andrada Iamandache s-a remarcat prin faptul că este un avocat mereu alături de client, de nevoile acestuia, în limitele, litera și spiritul legii, și a reprezentat cu succes numeroși clienți în fața instanțelor de judecată, fiind totodată implicată în proceduri complexe ale insolvenței societăților.

Îmbinand cu succes activitatea de avocat litigant cu cea din domeniul consultantei juridice s-a axat pe oferirea de soluții eficiente și de calitate în raport de solicitările și așteptările clienților, menite  să garanteze succesul demersului judiciar,. Are o conduită profesională discretă şi loialitatea faţă de client, expresii ale profesionalismului în avocatură.