CONTACT

Tel: 0733.924.328
emilia.saftoiu@oanatanasica.ro

   

ARII DE PRACTICA

Contencios administrativ și fiscal →
Dreptul muncii →
Achiziții publice →

STUDII ȘI SPECIALIZĂRI

Expert achiziții publice
Conferința de Contencios adminisitrativ și fiscal
Medierea conflictelor
Practician în insolvență

Emilia Saftoiu avocat specializat în dreptul civil, comercial și dreptul muncii, precum și  în materia executării silite, s-a alăturat echipei noastre în 2021. Este licențiată în drept, absolventă a Facultății de Drept Ovidiu Constanța – Filiala Universității de Drept, AL.I.CUZA Iași, și se bucură de o experiență de peste 16 ani în domeniu.

Aceasta și-a demonstrat expertiza în asistența juridică și reprezentarea atât a persoanelor fizice, cât și a persoanelor juridice în fața instanțelor de judecată în materie civilă, penală și a dreptului muncii. De asemenea, a avut o contribuție semnificativă în negocierea și medierea diverselor tipuri de contracte, inclusiv contracte individuale și colective de muncă.

Înainte de a deveni avocat, ea și-a dezvoltat competențele în materia executării silite, acumulând experiență în cadrul unui birou de executare, ceea ce i-a furnizat cunoștințe solide în acest domeniu specific.

Experiența sa vastă a inclus, de asemenea, activități ca membră în comisii de cercetare disciplinară și reprezentarea diverselor persoane fizice și juridice în fața unor instituții importante precum OCPI-BCPI, Oficiul Registrului Comerțului și Inspectoratul Teritorial de Muncă (I.T.M.). Capacitatea sa de a formula și redacta acte juridice relevante a fost esențială în asigurarea unor servicii complete și de încredere.

Având un interes constant în dezvoltarea profesională, ea a participat la diverse cursuri de specializare, inclusiv în domeniul achizițiilor publice și fondurilor europene.